Juventus - Tottenham Hotspur in Champions League live op tv

Juventus - Tottenham Hotspur in Champions League live op tv
Veronica en Ziggo Sport zenden achtste finales uit

Sport

De beste voetbalclubs van Europa ontmoeten elkaar in de achtste finales van de UEFA Champions League. De eerste heenwedstrijden staan deze week op het programma. Dinsdagavond is Juventus - Tottenham Hotspur live te zien op Veronica en bij Ziggo Sport Totaal.

De verliezend finalist van 2017, het Italiaanse Juventus, neemt het in de eerste wedstrijd thuis op tegen de Engelse club Tottenham Hotspur. Juventus is momenteel niet de koploper in de Italiaanse competitie. De club uit Turijn heeft na 24 wedstrijden één punt achterstand op Napoli. Tottenham staat op dit moment vierde in de Engelse Premier League.

De wedstrijd wordt op televisie uitgezonden door Veronica en Ziggo Sport Voetbal. Ziggo Sport Totaal-abonnees kunnen de voorbeschouwing zien op Ziggo Sport Select. Daar wordt tijdens de wedstrijd geschakeld met de andere achtste finale die op dat moment wordt gespeeld, FC Basel - Manchester City.

Juventus - Tottenham Hotspur is dinsdag 13 februari vanaf 20.45 uur live te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. De terugwedstrijd Tottenham Hotspur - Juventus wordt op woensdag 7 maart om 20.45 uur gespeeld.

Tags: Champions League, voetbal, sport, wedstrijd, juventus, live, premier league, ziggo, televisie, manchester city, fc basel, tottenham hotspur, competitie, napoli, uefa, veronica, uefa champions league, ziggo sport

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »