Vanavond op tv: nieuwe serie Adem in, adem uit, nieuw seizoen DNA Onbekend

Vanavond op tv: nieuwe serie Adem in, adem uit, nieuw seizoen DNA Onbekend
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 21 september

Kijktip :

Vanaf vanavond is de nieuwe Nederlandse crime-comedyserie Adem in, adem uit te zien op Net5. Verder onder meer de start van een nieuw seizoen van DNA Onbekend. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 21 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Adem in, adem uit

NET 5
20:30 uur

In de nieuwe Nederlandse crime-comedy Adem in, adem uit hebben de succesvolle lifecoach Kim en haar nieuwe eigenaardige buurvrouw Jolanda een fascinerende vriendschap. Jolanda runt haar eigen biologische slagerij. Zij krijgt nieuwe buren: Kim en echtgenoot Sven die samen met hun zoon Luuk de stad voor het idyllische platteland verruilen om hun huwelijk nieuw leven in te blazen.


Actiefilm: Baby Driver

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de geweldige actiefilm Baby Driver te zien. Een jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto's lijdt aan tinnitus en vertrouwt op het ritme van zijn persoonlijke soundtrack om de beste te kunnen worden. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, doet hij een poging om uit de criminele wereld te stappen. Een gedoemde overval zorgt er echter voor dat hij voor zijn leven, liefde en vrijheid moet vrezen.


Terug: DNA Onbekend

NPO 1
20:35 uur

DNA Onbekend is terug met nieuwe afleveringen, waarin Dionne Stax mensen helpt in hun zoektocht naar antwoorden over hun afkomst. Deze week gaat Dionne langs bij de 52-jarige Marcel. Hij hoort op zijn 23e van zijn vader, na een ruzie, dat hij niet van hem is. Een paar jaar later zegt vader dat wat hij destijds zei, onzin was. Dit brengt Marcel in verwarring. Als hij in 2020 via een zus van zijn vader hoort dat hij misschien van de buurman is, gaat hij op onderzoek uit.


College Tour: Jan Terlouw

NPO 2
20:35 uur

Deze week is schrijver en voormalig politicus Jan Terlouw te gast in College Tour, waar hij door Twan Huys en studenten wordt geïnterviewd. Eminence grise van de nationale politiek, Jan Terlouw, is te gast op het moment dat de formatie muurvast zit: 'Waar blijft in vredesnaam een nieuw kabinet?', liet hij zich onlangs ontvallen. Jan Terlouw - schrijver, natuurkundige en politicus - schreef tientallen bestsellers, waaronder het later verfilmde boek Oorlogswinter.


Terug: Renovation Island

TLC
21:30 uur

In het nieuwe seizoen van Renovation Island is te zien hoe de familie Baeumler een vervallen beachresort te renoveert en draaiende probeert te houden. Na maanden hard werken, hadden de Baeumlers het eindelijk voor elkaar: een eigen resort op de Bahama's. De coronacrisis gooide roet in het eten, waardoor ze hun deuren tijdelijk moesten sluiten en zo al hun plannen omgooiden. Bryan en Sarah laten zich ook hierdoor niet uit het veld slaan.


Docu: The Mole Agent

NPO 2
22:40 uur

In de documentiare The Mole Agent, een eigenzinnige mix van spionagefilm en observerende documentaire, gaat de 83-jarige Sergio undercover in een bejaardentehuis. Privédetective Romulo Aitken heeft een advertentie geplaatst in de krant. Hij zoekt een hoogbejaarde man die undercover kan gaan als bewoner in het bejaardentehuis. Zijn cliënt vermoedt dat haar moeder daar niet goed wordt behandeld.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe serie Adem in, adem uit, nieuw seizoen DNA Onbekend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV