Woensdag 22 september in Chantals Beauty Camper: koninklijke make-over op kasteel

Woensdag 22 september in Chantals Beauty Camper: koninklijke make-over op kasteel
Petra en Merlin krijgen hulp

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Chantals Beauty Camper, woensdag 22 september te zien op RTL 4, helpt het olijke drietal Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff opnieuw enkele dames bij een grondige make-over.

Chantals Beauty Camper gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kasteel
Deze week zetten ze hun beautykamp op een prachtige locatie op. Bij een kasteel helpen ze Petra namelijk aan een koninklijke make-over. Petra is een grote vrouw, maar liefst een meter zesentachtig, en daardoor is het voor haar niet makkelijk om kleding in de juiste maat te vinden. Ook het kopen van schoenen is een flinke opgave met schoenmaat 45.

Hardenberg
Nadat ze Petra opnieuw hebben gestyled reizen Chantal, Fred en Leco met hun camper door naar het Overijsselse Hardenberg, waar ze Merlin verrassen. Merlin is een enorme steun en toeverlaat voor haar zus, maar ze kan zelf wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een eigen stijl. Daar zijn Fred en Leco natuurlijk de geschikte hulptroepen voor.

Chantals Beauty Camper is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Chantals Beauty Camper terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag 22 september in Chantals Beauty Camper: koninklijke make-over op kasteel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV