Woensdag 22 september in Steenrijk, straatarm: Aruba en Emmen

Woensdag 22 september in Steenrijk, straatarm: Aruba en Emmen
Familie uit Drenthe mag weeg naar tropisch eiland

Kijktip :

Woensdag (22 september) is er weer een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm te zien op SBS6. Deze week maken we kennis met de welgestelde familie Kemmerling op Aruba en het minderbedeelde gezin Knigge uit Emmen. Zij ruilen een week van huis, budget en leven.

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Paradijselijk
Diederik en Ghislaine Kemmerling wonen samen met hun zoontje Dan op het paradijselijke eiland Aruba. Diederik en Ghislaine hebben allebei een succesvolle carrière en genieten van de vruchten die dat afwerpt. Hoe anders is dat bij de familie Knigge uit Emmen, waar moeder Carolien de zorg over haar hele gezin draagt. Vader Richard kan door een hersenbeschadiging minder bijdragen.

Autisme
Daar blijft het niet bij: twee van de drie kinderen van het gezin Knigge hebben autisme. Dat betekent dat de zorgkosten voor het gezin bijzonder hoog zijn. Hoe gaan Diederik en Ghislaine het rooien met hun beperkte weekbudget in het Drentse Emmen? En hoe reageert de familie Knigge als ze ontdekken dat hun tijdelijke huis niet in Nederland, maar op Aruba staat?

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag 22 september in Steenrijk, straatarm: Aruba en Emmen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV