Persconferentie Verhoeven en Overeem voor GLORY 79 online te zien via livestream

Persconferentie Verhoeven en Overeem voor GLORY 79 online te zien via livestream
Eerste vooruitblik op strijd om wereldtitel

Sport :

De laatste jaren streed Rico Verhoeven in de ring voornamelijk tegen Badr Hari, maar op zaterdag 23 oktober aanstaande ontmoet hij een andere tegenstander in de ring: de 41-jarige Nederlander Alistair Overeem. Op dinsdag 21 september geven ze om 20.00 uur hun eerste persconferentie, die online te zien is op de livestream via Gids.tv.

Wereldtitel
Het Gelredome in Arnhem zal op zaterdag 23 oktober volstromen voor GLORY 79, met de strijd om de wereldtitel tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem als 'main act'. Het gevecht, dat met de naam 'Collision 3' is aangeduid, is het klapstuk van de avond. Wie grijpt de winst en mag zich de nieuwe wereldkampioen zwaargewicht kickboksen noemen?

Persconferentie
Op dinsdag 21 september blikken Verhoeven en Overeem voor het eerst vooruit op hun gevecht. Ze stonden nog nooit tegenover elkaar in de ring, maar hebben wel samen getraind. Voor Overeem betekent het bovendien een terugkeer naar het kickboksen, nadat hij jarenlang furore maakte in de MMA (Mixed Martial Arts).

De persconferentie van Rico Verhoeven en Alistair Overeem in de aanloop naar GLORY 79 is op dinsdag 21 september om 20.00 uur LIVE te zien op de livestream via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Persconferentie Verhoeven en Overeem voor GLORY 79 online te zien via livestream of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV