Dinsdag in Op1: Nabeschouwing Prinsjesdag en de miljoenennota

Dinsdag in Op1: Nabeschouwing Prinsjesdag en de miljoenennota
Dit zijn de gasten van dinsdag 21 september

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 21 september

  • Weg met de anderhalve meter en meer mogelijkheden voor evenementen mits bezoekers een QR-code hebben. Het demissionair kabinet kondigt vanavond versoepelingen aan, maar lang niet iedereen is tevreden. We bespreken de persconferentie vanavond met politiek verslaggever Thomas van Groningen, OMT-lid Marion Koopmans, GGD-arts Anja Schreijer, voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls en horeca-baas Khalid Oubaha.

  • Het vertrouwen in de politiek daalt ongelofelijk hard. Uit onderzoek van Peter Kanne blijkt dat dit mede komt door de formatie, die nog altijd in een impasse verkeert. Een deel van de kiezers radicaliseert zelfs. Vanavond bij Op1 zoeken de fractievoorzitter van Volt Laurens Dassen, historicus Maarten van Rossem en journalist Wouke van Scherrenburg naar een oplossing om het vertrouwen terug te winnen.

  • Een demissionair kabinet, weinig publiek en een toespraak van de koning gericht op de huidige onrust in ons land: het is opnieuw een sobere Prinsjesdag in Den Haag. Fractievoorzitters Joost Eerdmans en Sylvana Simons en politiek verslaggevers Marleen de Rooy en Xander van der Wulp waren allemaal aanwezig in onze politieke hoofdstad en bespreken vanavond de meest opvallende momenten.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Nabeschouwing Prinsjesdag en de miljoenennota of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV