Recensie: Cash Truck is lekkere heist-thriller van topregisseur Guy Ritchie

Recensie: Cash Truck is lekkere heist-thriller van topregisseur Guy Ritchie
Wraak is altijd zoet met acteur Jason Statham

Film :

Vanaf 23 september is de nieuwe film Cash Truck op Amazon Prime Video te zien. Zo dans je in de jaren 90 in een gouden hotpants in een videoclip voor de Britse popgroep Erasure, en zo ben je één van de grootste actiehelden van deze eeuw. Jason Statham, een man van weinig woorden - maar met een groot hart. Lees hier de filmrecensie van Cash Truck.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Bad Animals, Bad"
Het verhaal gaat over H (Jason Statham). Hij is een mysterieus personage dat een baan aanneemt bij een geldtransportbedrijf dat verantwoordelijk is voor het verplaatsen van honderden miljoenen dollars per week. De hechte bemanning van gewapende bewakers is onlangs het doelwit geweest van een dodelijke overval en bekijkt H met grote argwaan, niet in staat om te bepalen of de nieuwkomer een undercoveragent, een voormalig militaire held of een crimineel meesterbrein is.

Acteur Jason Statham en Josh Hartnett in de film 'Cash Truck'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Emoties zal hij niet heel snel tonen, en Jason Statham blijft een man van weinig woorden in deze degelijke misdaadthriller van topregisseur Guy Ritchie. De twee Britten namen eerder de klassiekers Lock, Stock, and Two Smoking Barrels en Snatch op en ze hebben ook al een andere nog titelloze film opgenomen die in 2022 moet verschijnen. Met Cash Truck (ook bekend als Wrath of Man) vliegt de tijd voorbij, mede door een spannend en verrassend verhaal, sfeervolle muziek en de sterke cast. Onder anderen Scott Eastwood, Josh Hartnett, Andy Garcia en Jeffrey Donovan zijn te zien in deze film. Een klein pareltje op Amazon Prime dat je niet mag missen. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Jason Statham (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) en Scott Eastwood (Fury) zijn ook Josh Hartnett (Sin City), Andy Garcia (Ocean's Eleven) en Jeffrey Donovan (Honest Thief) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Guy Ritchie (Snatch).

Vanaf 23 september 2021 is de film Cash Truck te zien op Amazon Prime Video. Genre: Misdaad, Actie, en Heist-Thriller. Tijdsduur: 119 minuten. IMDb-score: 7,2.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV