Deze 10 films komen in oktober 2021 in de Nederlandse bioscopen

Deze 10 films komen in oktober 2021 in de Nederlandse bioscopen
Met Wes Andersons The French Dispatch en veel meer

Film :

Welke films draaien er in oktober 2021 in de Nederlandse bioscopen? Bekijk hieronder een overzicht van de belangrijkste releases met een paar grote namen in aantocht, zoals de arthouse-film The French Dispatch en horror met Halloween Kills.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen en kijken in oktober 2021.

1. The Addams Family 2 (6 oktober)

Bioscoop

De meest spookachtige en bizarre familie is terug! We gaan op reis met Gomez, Morticia, Wednesday, Pugsley en Uncle Fester in een grote gitzwarte caravan en komen de meest rare types tegen. Deze animatiefilm is het vervolg op The Addams Family uit 2019. Bekijk hieronder de trailer van The Addams Family 2.

2. Rookie (7 oktober)

Bioscoop

Deze dramafilm uit België is een verhaal over verloren dromen en tweede kansen. Het is doordrenkt met motorolie en de adrenaline van motorracen. Het verhaal gaat over Nicky. Zijn wereld stort onverwacht in wanneer hij door een ongeval nooit meer zal kunnen racen. Bekijk hieronder de trailer van Rookie.

3. ANNE+ (14 oktober)

Bioscoop

ANNE+ is een populaire dramaserie op de Nederlandse televisie over het (liefdes)leven van Anne, een lesbische twintiger uit Amsterdam. De serie gaat door op het witte doek in de vorm van deze film. Met Hanna van Vliet in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van de film ANNE+.

4. Benedetta (14 oktober)

Bioscoop

Dat regisseur Paul Verhoeven alle heilige huisjes omver kan trappen weten we inmiddels. "Controversieel" staat ook nu weer in hoofdletters op zijn nieuwe film geschreven. We volgen Benedetta Carlini. Zij voegt zich bij het klooster in Pescia, Toscane. Al vanaf jonge leeftijd beleeft de knappe vrouw non-religieuze visioenen en is ze schijnbaar in staat om wonderen te verrichten. Haar invloed op het leven in het klooster is dan ook groot. Bekijk hieronder de trailer van Benedetta.

5. Halloween Kills (14 oktober)

Bioscoop

Het wachten duurde lang maar eindelijk kunnen het vervolg op het succesvolle Halloween uit 2018 zien op het witte doek. Met de brandende finale nog op ons netvlies was het over en uit voor de legendarische killer Michael Myers. Of toch niet? Laurie Strode (heerlijk vertolkt door Jamie Lee Curtis) staat klaar om wederom de strijd aan te gaan. Bekijk hieronder de trailer van Halloween Kills.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

6. Liefde zonder Grenzen (14 oktober)

Bioscoop

Na de romantische romcom Just Say Yes op Netflix trekt Yolanthe Cabau wederom een sexy verpleegsterspakje aan in wéér een romantische romcom genaamd Liefde zonder Grenzen. Hierin is ook te zien hoe acteur Jim Bakkum de grenzen van de mannenliefde verkent. Bekijk hieronder de trailer van Liefde zonder Grenzen.

7. The Man Who Sold His Skin (14 oktober)

Bioscoop

Deze film werd genomineerd voor Beste Buitenlandse Film bij de Oscars en is een drama uit Tunesië. We volgen de Syrische Sam Ali. In een poging de burgeroorlog in zijn vaderland te ontvluchten is hij naar Libanon getrokken. Daar ontmoet hij de beroemde Amerikaanse kunstenaar Jeffrey Godefroi, van wie hij een tatoeage krijgt. Bekijk hieronder de trailer van The Man Who Sold His Skin.

8. Venom: Let There Be Carnage (21 oktober)

Bioscoop

Acteur Tom Hardy is terug op het grote doek als de bloeddorstige Venom, een van Marvels meest gruwelijke antihelden. Zeker is dat de waanzinnige acteur Woody Harrelson als schurk Cletus Kasady de boel flink op stelten zal zetten. Bekijk hieronder de trailer van Venom: Let There Be Carnage.

9. The French Dispatch (21 oktober)

Bioscoop

Als topregisseur Wes Anderson een overdonderende supercast tot zijn beschikking krijgt voor deze romantische drama- en komediefilm, kan het bijna niet anders dan fantastisch worden. Hierbij een kleine greep uit de vele grote namen: Bill Murray, Owen Wilson, Elisabeth Moss, Anjelica Huston, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Christoph Waltz, Tilda Swinton, Benicio del Toro, Adrien Brody, Léa Seydoux, Jeffrey Wright, Edward Norton, Willem Dafoe en Saoirse Ronan. Bekijk hieronder de trailer van de film The French Dispatch.

10. Eiffel (28 oktober)

Bioscoop

Romantiek uit de stad van de liefde: Parijs! De regering vraagt Eiffel iets spectaculairs te ontwerpen voor de Wereldtentoonstelling van 1889 in Parijs, maar Eiffel wil gewoon de metro ontwerpen. Alles verandert wanneer Eiffel het pad van een mysterieuze vrouw uit zijn verleden kruist. Bekijk hieronder de trailer van de film Eiffel.

Bekijk hier het overzicht van films die nu in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Deze data zijn onder voorbehoud.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze 10 films komen in oktober 2021 in de Nederlandse bioscopen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV