Vanavond op tv: Eva Jinek in Boerderij van Dorst, Steenrijk, straatarm op Aruba en in Emmen

Vanavond op tv: Eva Jinek in Boerderij van Dorst, Steenrijk, straatarm op Aruba en in Emmen
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 22 september

Kijktip :

Het nieuwe tv-seizoen is in vollge gang en dat betekent dat er weinig nieuwe programma's bij komen. Vanavond dus weer een nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst met onder anderen Eva Jinek, en Steenrijk, straatarm op Aruba en in Emmen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 22 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Boerderij van Dorst: o.a. Eva Jinek

NPO 3
20:25 uur

In deze aflevering van Boerderij van Dorst zijn presentatrice Eva Jinek en schrijver Marieke Lucas Rijneveld te gast op de boerderij van Raven van Dorst. Eva en Marieken maken met Raven een geitenweide, halen een geitenhok, ontvangen de geiten, melken ze en ze maken een bessenrek en jam. Terwijl de BN'ers de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf.


Chantals Beauty Camper: schoenmaat 45

RTL 4
20:30 uur

Chantal Janzen, Leco van Zadelhoff en Fred van Leer zetten hun beautykamp in deze aflevering van Chantals Beauty Camper op bij een kasteel voor een koninklijke make-over. Petra is 1,86 meter en met schoenmaat 45 is het niet makkelijk om kleding en schoenen in de juiste maat te vinden. Ook reist de camper af naar Hardenberg. Merlin is een enorme steun voor haar zus, maar kan wel wat hulp kan gebruiken met het vinden van haar eigen stijl.


Steenrijk, Straatarm: Aruba en Emmen

SBS 6
20:30 uur

Deze week ruilt een familie op Aruba met een gezin uit Emmen. Ze leven een week elkaars leven in een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm. Op het paradijselijke eiland Aruba wonen Ghislaine en Diederik Kemmerling, samen met hun zoontje Dan. Ze hebben daar beiden succesvolle carrières en genieten enorm van de vruchten die dat afwerpt. Het gezin ruilt deze week met de familie Knigge uit Emmen, waar moeder Carolien de zorg over het hele gezin heeft.


Actiefilm: Kingsman: The Secret Service

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de geweldige actiefilm Kingsman: The Secret Service te zien. Gary, een jongen wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. Harry Hart, een doorgewinterde agent van een geheime organisatie, neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen. Hij draagt Gary voor om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent. Precies op dat moment wordt de wereld bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.


Studio Sport Eredivisie: midweekse speelronde

NPO 1
21:25 uur

De zesde speelronde van de eredivisie wordt midweeks gespeeld. Deze woensdagavond zijn er vijf wedstrijden. De vroege duels worden tussen 21:30 en 22:00 uur in samenvattig uitgezonden. De late duels komen na Op1, rond 23:05 uur voorbij op NPO 1. Vanavond staan onder meer de duels Go Ahead Eagles - PSV en Feyenoord - sc Heerenveen op het programma.


Docu: Close Up: Lucian Freud

NPO 2
23:10 uur

Documentaire over kunstschilder Lucian Freud. Opvallend aan het werk van de Britse kunstenaar is de nietsontziende blik waarmee hij mensen bekijkt en vastlegt op het doek. Lucian Freud (1922-2011) onderwierp zijn omgeving, maar ook zichzelf aan een kritische blik. Dat blijkt meteen uit een expositie van vijftig zelfportretten van Freud in de Royal Academy of Art in Londen (2019/2020).Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Eva Jinek in Boerderij van Dorst, Steenrijk, straatarm op Aruba en in Emmen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV