Nieuw seizoen Als de brandweer vanaf donderdag te zien op RTL 5

Nieuw seizoen Als de brandweer vanaf donderdag te zien op RTL 5
Uniek inkijkje in het werk van de brandweer

Kijktip :

Vanaf donderdag 23 september gaat het nieuwe seizoen van het realityprogramma Als de brandweer van start op RTL 5. Ook in deze tweede reeks krijgen we weer een uniek inkijkje in het werk en leven van brandweerlieden.

Als de brandweer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zeventien kazernes
We volgen heldhaftige brandweermannen en -vrouwen van in totaal zeventien kazernes, verspreid over de veiligheidsregio's Flevoland, Haaglanden, Hollands Midden, Rotterdam-Rijnmond en Utrecht. We komen dichter dan ooit bij het werk van de brandweerlieden door het gebruik van bodycams.

Noodsituaties
Zo zitten we eerste rang bij het bekijken van noodsituaties waar we anders nooit bij in de buurt zouden komen. We staan in de schoenen van brandweermensen als ze een enorme, vernietigende brand moeten blussen. Of ze springen in een kanaal om een gewond persoon uit een voertuig te redden. We krijgen alles te zien.

Het nieuwe seizoen van Als de brandweer is vanaf donderdag 23 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Als de brandweer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Als de brandweer vanaf donderdag te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV