Donderdag 23 september in Chateau Meiland: ondanks vliegangst naar Curaçao

Donderdag 23 september in Chateau Meiland: ondanks vliegangst naar Curaçao
Meilandjes ontvluchten natte Nederlandse zomer

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland, donderdag 23 september te zien op SBS6, is het eindelijk tijd voor vakantie. De Meilandjes vertrekken naar het heerlijke Curaçao - waar ze misschien wel een leuk optrekje vinden.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Natte zomer
De familie Meiland pakt het rigoureus aan: ze laten de kille, natte zomer in Nederland achter zich om van de zon en tropische temperaturen te genieten op Curaçao. Martien kampt weliswaar met een flinke vliegangst, maar toch durft hij de vlucht van tien uur aan. Even op vakantie is geen overbodige luxe, want het wordt een druk jaar voor de familie Meiland.

Zakelijke avonturen
Uiteraard is dochter Maxime op het moment van de vakantie nog zwanger van haar tweede kindje (die inmiddels is geboren), maar verder staan er ook een nieuw kantoor en allerlei zakelijke avonturen op de planning. Ook op vakantie zitten de Meilandjes echter niet stil; er ontstaan altijd plannetjes. Misschien staat er op het eiland nog wel een chateautje te koop.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 23 september in Chateau Meiland: ondanks vliegangst naar Curaçao of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV