Woensdag in Op1: Wat gaat er mis in de pakketbranche?

Woensdag in Op1: Wat gaat er mis in de pakketbranche?
Dit zijn de gasten van woensdag 22 september

Kijktip :

Woensdag is het de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 22 september

  • Corona breekt wet.Bennie Jolink (net 75 geworden) had zich na zijn gedwongen stop in 2016 voorgenomen om hooguit nog één keer per jaar met Normaal op te treden, en geen albums meer te maken. Eenmaal in quarantaine brak hij met die belofte, want muziek maken is toch de beste remedie tegen somberheid. Vrijdag verschijnt een splinternieuw Normaal-album. Vanavond een voorproefje, in intieme setting.

  • Lange dagen maken en tot 200 pakketjes per dag bezorgen tegen lage tarieven; het leven van de Nederlandse pakketbezorger gaat niet bepaald over rozen. Volkskrant-journalist Marieke de Ruiter dook in de wereld van de pakketbezorging en schrok van wat ze tegenkwam.Guillermo Ahmad is pakketbezorger en wil graag meer waardering voor zijn werk. Samen schuiven ze vanavond aan bij Op1 om te vertellen wat er misgaat in de pakketbranche.

  • Met Prinsjesdag achter de rug staan vandaag en morgen de Algemene Politieke Beschouwingen op het programma in de Tweede Kamer: voor veel politici het belangrijkste debat van het jaar. Met de vastgelopen formatie op de achtergrond is er dit jaar bovendien meer ruimte voor plannen vanuit de oppositie. Vanavond bij Op1 bespreken we de eerste dag van het debat met politiek verslaggevers Joost Vullings en Sophie van Leeuwen. En oud-politici Zihni Özdil (GroenLinks) en Alexander Pechtold (D66), tegenwoordig directeur van het CBR, hebben na hun vertrek het licht gezien: minder incidentenpolitiek graag!

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Wat gaat er mis in de pakketbranche? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV