Woensdag bij Jinek: Klaas Dijkhoff over verhitte Politieke Beschouwingen

Woensdag bij Jinek: Klaas Dijkhoff over verhitte Politieke Beschouwingen
De gasten van woensdag 22 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van woensdag 22 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van woensdag 22 september

  • Na Van Gogh, Picasso, Gauguin en Chagall stapt Jeroen Krabbé opnieuw in de voetsporen van een kunstenaar voor zijn programma ‘Krabbé zoekt...’. Wie dat is? Dat onthult de acteur en kunstenaar vanavond in Jinek.
  • Nederland behoort tot de top van de wereld als het gaat om wetenschappelijk onderzoek. NWO-voorzitter Marcel Levi laat ons op regelmatige basis graag zien waarom. Vanavond schuift hij aan met kunsthistorica Judith Noorman.
  • Het ging hard tegen hard in misschien wel het belangrijkste debat van het jaar: de algemene politieke beschouwingen.Wouter de Winther en Klaas Dijkhoff schuiven aan om hierover na te praten.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Jinek: Klaas Dijkhoff over verhitte Politieke Beschouwingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV