Recensie: Intrusion is makkelijke thriller inclusief schrikeffecten op Netflix

Recensie: Intrusion is makkelijke thriller inclusief schrikeffecten op Netflix
Met Freida Pinto en Logan Marshall-Green

Film :

Vanaf 22 september staat de film Intrusion op Netflix. Laat alle toevalligheden, onlogische momenten en dikke clichés los en je ziet een huis-tuin- en keuken thriller met dubbele bodem. Lees hier de filmrecensie van Intrusion.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Inbrekers, moord en geheimen
Een getrouwd stel (Henry en Meera genaamd) verhuist naar een kleine stad. Deze gloednieuwe start verandert in een vreselijke nachtmerrie wanneer er in hun huis ingebroken wordt. De vrouw blijft hevig getraumatiseerd achter en weet niet meer wie ze kan vertrouwen.

Met Logan Marshall-Green en Freida Pinto in de thriller 'Intrusion'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Thrillers zoals deze zijn er in alle soorten en maten, dus verwacht geen originele productie of volledig nieuw verhaal. Een afgelegen en prachtige moderne villa is het decor waar een groot geheim verscholen zit, die door de oplettende kijker snel gezien zal worden. De beeldschone actrice Freida Pinto (Meera) is aardig om naar te kijken, en tegenspeler Logan Marshall-Green (Henry) doet voldoende zijn best, maar brengt niets extra's. Er zitten een paar simpele schrikeffecten in en als je je laat meeslepen, wordt Intrusion met vlagen nog best spannend. Maar helaas, deze rolprent vergeten we toch snel. Twee sterren.

Cast
Naast Freida Pinto (Hillbilly Elegy) en Logan Marshall-Green (When They See Us) zijn ook Robert John Burke (Safe) en Mark Sivertsen (Shot Caller) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Adam Salky (Dare).

Vanaf 22 september 2021 is de film Intrusion te zien op Netflix. Genre: Thriller. Tijdsduur: 92 minuten. IMDb-score: 5,2.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Intrusion is makkelijke thriller inclusief schrikeffecten op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV