Serierecensie: Star Wars: Visions zijn prachtige anime shorts met boodschap

Serierecensie: Star Wars: Visions zijn prachtige anime shorts met boodschap
Anime in het Star Wars universum

Film :

Vanaf 22 september staat het eerste seizoen van Star Wars: Visions op Disney+. Een bijzonder project van Disney in samenwerking met acht Japanse studios. Lees hier de recensie van Star Wars: Visions seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Eerbetoon
Star Wars Visions is een eerbetoon aan Star Wars in de vorm van een bloemlezing van geanimeerde korte verhalen door de lens van 's werelds beste animemakers.

Bron: Disney

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Voor de fans van anime en Star Wars is dit de ultieme mix. Het is niet dat alles helemaal klopt: in principe moet je alles een beetje met een korrel zout nemen, maar op zichzelf is dat niet vreemd voor de liefhebbers van de franchise. Wat je dan overhoudt is een visueel aantrekkelijke serie met heel veel bijzondere eigenschappen. Je kunt goed zien dat Star Wars fantastisch hand in hand kan gaan met dit genre, maar het zal zich beperken tot een klein publiek. 3,5 ster.

Afleveringen
De acht afleveringen van het eerste seizoen zijn allemaal op Disney+ te vinden. Onder meer Neil Patrick Harris, Alison Brie en Henry Golding zijn te zien in de afleveringen.

Vanaf 22 september 2021 is Serie seizoen 1 te streamen op Disney Plus. Genre: Anime. IMDb-score: 7,6.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV