Vandaag o.a. herstart Champions League

Vandaag o.a. herstart Champions League
Belangrijkste livesport van dinsdag 13 februari

Sport

Gids.tv zet elke dag op een rij welke sport er op tv of via online streaming te zien is. Bekijk het overzicht van de belangrijkste sportverslagen van de dag.

De Champions League komt terug van winterstop met de eerste knockoutronde. Zestien overgebleven teams strijden om een plek in de kwartfinale. Vanavond worden de eerste wedstrijden van de achtste finales gespeeld, met Juventus - Tottenham Hotspur als kraker. Die wedstrijd is live te zien op Veronica, het duel tussen het FC Basel van Ricky van Wolfswinkel en Manchester City wordt uitgezonden op de betaalkanalen van Ziggo Sport. De Europa League begint vandaag met de zestiende finales, waar CSKA Moskou op bezoek gaat bij Rode Ster Belgrado.

Bij het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam komt vanavond de eerste Nederlandse tennisser in actie. Qualifier Tallon Griekspoor neemt het op tegen de als vijfde geplaatste Stan Wawrinka. Vanmiddag worden er ook al wedstrijden gespeeld, met de Belg David Goffin als grootste naam.

Nadat gisteren de vrouwen in Pyeongchang de 1.500 meter op de Olympische Spelen reden, is het vandaag de beurt aan de mannen. Koen Verweij, Kjeld Nuis en Patrick Roest zijn de Nederlandse troeven op de schaatsmijl. Bij het shorttrack rijdt Yara van Kerkhof de finales van de 500 meter bij de vrouwen en komt het Nederlandse aflossingsteam in actie op de relay.

 • Tennis: ABN Amro Tennis Tournament
  • Dagsessie (vanaf 11:00 uur op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select)
  • Avondsessie, met o.a. Tallon Griekspoor - Stan Wawrinka (vanaf 19:30 uur op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en NOS.nl)

 • Voetbal: Achtste finales Champions League
  • Juventus - Tottenham Hotspur (20:45 uur op Veronica en Ziggo Sport Voetbal)
  • FC Basel - Manchester City (20:45 uur op Ziggo Sport Extra 1)
  • Schakelprogramma om 20:45 uur op Ziggo Sport Select

 • Voetbal: Zestiende finale Europa League
  Rode Ster Belgrado - CSKA Moskou (18:00 uur op Fox Sports 2)

 • Olympische Spelen
  • Schaatsen: 1.500 meter mannen, met o.a. Koen Verweij, Kjeld Nuis en Patrick Roest (12:00 uur op NPO 1, Eurosport 1 en Eurosport Player)
  • Shorttrack
   • 500 meter vrouwen, met o.a. Yara van Kerkhof (vanaf 11:00 uur op NPO 1, Eurosport 1 en Eurosport Player)
   • Aflossing mannen, met o.a. Nederland (vanaf 11:25 uur op Eurosport 1 en Eurosport Player)

De Olympische Winterspelen in Pyeongchang zijn tot en met zondag 25 februari elke dag live te zien bij de NOS, Eurosport en verschillende internationale zenders.

Tags: Champions League, voetbal, vrouwen, rotterdam, sport, wedstrijd, tennis, belgrado, juventus, nederland, nederlander, live, nos, schaatsen, ziggo, abn-amro, finale, manchester city, david goffin, ricky van wolfswinkel, koen verweij, shorttrack, fc basel, streaming, tottenham hotspur, cska moskou, npo, yara van kerkhof, basel, kjeld nuis, tottenham, overzicht, achtste finales, kwartfinale, stan wawrinka, pyeongchang, veronica, europa, FOX Sports, eurosport, wawrinka, teams, online, wolfswinkel, patrick roest, tallon griekspoor, fox, npo 1, ziggo sport, eurosport player

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »