Vrijdag in Hotter Than My Daughter: Katja doet voor de tweede keer mee

Vrijdag in Hotter Than My Daughter: Katja doet voor de tweede keer mee
Opnieuw opgegeven door dochter Lola

Kijktip :

In de aflevering van Hotter Than My Daughter van vrijdag 24 september zien we een oude bekende. De 47-jarige Katja is door haar dochter Lola van veertien namelijk voor de twééde keer opgegeven voor het programma.

Hotter Than My Daughter gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Maand
In 2017 gaf Lola haar moeder Katja voor de eerste keer op, omdat Lola toen al vond dat moeders veel te gek gekleed ging. Na een grondige make-over en een nieuwe kledingstijl was Katja echter al weer snel terug bij af: ze hield haar nieuwe stijl maar liefst een maand vol. Nu hoopt Lola de kledingstijl van haar moeder definitief te veranderen.

Te sexy
In deze aflevering gaat Bridget Maasland ook langs bij de 66-jarige Peggy. Zij is opgegeven door haar veertigjarige vriendin Angela. Die vindt dat haar vriendin er te onverzorgd en soms ook te sexy uitziet, en hoopt dat Hotter Than My Daughter hierin een verandering kan aanbrengen. Zal het make-overteam daarin slagen?

Hotter Than My Daughter is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Hotter Than My Daughter terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Hotter Than My Daughter: Katja doet voor de tweede keer mee of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV