Britse misdaadserie Grace begint vrijdag 24 september op België Eén

Britse misdaadserie Grace begint vrijdag 24 september op België Eén
Detective met ongebruikelijke methoden

Kijktip :

Deze en volgende week vrijdag (24 september en 1 oktober) zendt België Eén de tweedelige Britse misdaadserie Grace uit. In dit tweeluik volgen we de hardwerkende maar onorthodoxe detective Roy Grace, die er ongewone werkmethoden op nahoudt.

Reputatie
Detective Roy Grace komt flink in de problemen door zijn bijzondere werkmethoden. Die worden behoorlijk in twijfel getrokken door zijn superieuren tijdens een moordproces. Het helpt detective Grace niet bepaald vooruit bij zijn bazen; die maken zich ernstig zorgen om de reputatie van de politie.

Projectontwikkelaar
Daarnaast heeft Roy ook problemen met zijn verleden; hij slaagt er maar niet in om dat achter zich te laten. Na de verdwijning van een projectontwikkelaar uit Brighton wordt Roy benaderd door een oude vriend, rechercheur Glenn Branson. Hij hoopt dat Roy kan helpen bij het oplossen van de zaak.

De tweedelige misdaadserie Grace is vrijdag 24 september en vrijdag 1 oktober om 20.40 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britse misdaadserie Grace begint vrijdag 24 september op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV