Mini-thrillerserie Too Close gaat vrijdag 24 september van start op NPO 2

Mini-thrillerserie Too Close gaat vrijdag 24 september van start op NPO 2
Met hoofdrol van de briljante Emily Watson

Kijktip :

Vanaf vrijdag 24 september is de Britse mini-thrillerserie Too Close drie vrijdagen te zien op NPO 2. In deze bloedstollende serie wordt de hoofdrol gespeeld door de briljante actrice Emily Watson (Breaking the Waves, War Horse, Chernobyl).

Too Close aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Groot verdriet
In deze serie maken we kennis met forensisch psychiater Emma Robertson, die een groot verdriet met zich meedraagt. Op een dag wordt ze gevraagd om Connie Mortensen te behandelen. Emma doet onderzoek naar de psyche van deze vrouw, die een vreselijk misdrijf heeft begaan - maar beweert zich er niets van te kunnen herinneren.

Manipulatieve patiënt
Het is de taak van Emma om de geestelijke gesteldheid van Connie te bepalen, maar de vlijmscherpe en manipulatieve patiënt voelt Emma's onzekerheden haarfijn aan. Het belooft dus een hele klus te worden voor Emma, want een complex kat-en-muisspel is het gevolg. De rollen lijken zelfs te worden omgedraaid...

De miniserie Too Close is vanaf vrijdag 24 september wekelijks rond 23.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Too Close terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mini-thrillerserie Too Close gaat vrijdag 24 september van start op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV