Zaterdag 25 september in Oh, wat een jaar: Tina de Bruin en Samantha Steenwijk

Zaterdag 25 september in Oh, wat een jaar: Tina de Bruin en Samantha Steenwijk
Terug naar het jaar 1997

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van de vrolijke spelshow Oh, wat een jaar!, iedere zaterdagavond om acht uur te zien op RTL 4, zijn deze week actrice Tina de Bruin en zangeres Samantha Steenwijk te gast.

Oh, wat een jaar! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Terug in de tijd
Samen met presentatrice Chantal Janzen en teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai gaan De Bruin en Steenwijk ruim twintig jaar terug in de tijd, naar het jaar 1997. Wat weten ze nog van dit jaar? Steenwijk vierde destijds haar elfde verjaardag, terwijl De Bruin toen 22 kaarsjes mocht uitblazen.

Prinses Diana
In deze retroquiz komen allerlei nieuwsfeiten uit 1997 aan bod. Het was het jaar van de laatste Elfstedentocht en het overlijden van prinses Diana. De film Men in Black bestormde de bioscopen en de hitlijsten werden gedomineerd door de Backstreet Boys en de Spice Girls. Nostalgie gegarandeerd dus!

Oh, wat een jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Oh, wat een jaar! terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 25 september in Oh, wat een jaar: Tina de Bruin en Samantha Steenwijk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV