Homeland seizoen 7 vanaf 24 maart op NPO 3

Homeland seizoen 7 vanaf 24 maart op NPO 3
Nog niet op Netflix, maar wel wekelijks op tv

Kijktip :

Fans van de succesvolle serie Homeland kunnen gerust hun hart ophalen. Vanaf dit weekend is het een-na-laatste seizoen op de Nederlandse televisie te zien. Vanaf 24 maart kun je iedere zaterdag om 20.25 uur een nieuwe aflevering zien op NPO 3.

Carrie Mathison (Claire Danes) is dé hoofdrolspeelster van de populaire serie. In het vorige seizoen werkte Carrie voor president Elizabeth Keane, die zonder aanklacht 200 leden van de inlichtingendienst liet arresteren. Een van hen was Saul Berenson (Mandy Patinkin).

In het komende seizoen werkt Carrie niet langer voor het Witte Huis en trekt ze in bij haar zus Maggie. Carrie gaat de strijd aan met het Witte Huis en probeert de vrijlating van de gearresteerden te realiseren en de politieke corruptie aan het licht te brengen.

Homeland seizoen 7 is vanaf zaterdag 24 maart iedere zaterdag om 20.25 uur te zien bij NPO 3. De eerste zes seizoenen van Homeland zijn te zien op Netflix via deze link.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Homeland seizoen 7 vanaf 24 maart op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV