Herman den Blijker en Bram Krikke strijden zaterdag in Het Jachtseizoen tegen StukTV

Herman den Blijker en Bram Krikke strijden zaterdag in Het Jachtseizoen tegen StukTV
Blijven BN'ers uit handen van achtervolgers?

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen, zaterdag te zien op SBS6, is het de beurt aan chef-kok Herman den Blijker en radio-dj/presentator Bram Krikke om te proberen uit de handen van de mannen van StukTV te blijven.

Het Jachtseizoen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Voorsprong
Elke week 'ontsnappen' twee bekende Nederlanders uit de gevangenis, om vervolgens opgejaagd te worden door Team StukTV. De ontsnapte BN'ers krijgen twintig minuten voorsprong en krijgen enkele regels mee: ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en geen gebruik maken van hun eigen geld of telefoon.

Locatie
Twintig minuten na de ontsnapping van de BN'ers komen Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens in actie. Zij krijgen elke tien minuten de exacte locatie van het BN'er-duo door. Ze jagen op de BN'ers in hun eigen bus en krijgen vier uur de tijd om ze in de kraag te vatten. In het laatste uur komt de locatie-update zelfs elke vijf minuten binnen.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Herman den Blijker en Bram Krikke strijden zaterdag in Het Jachtseizoen tegen StukTV of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV