Donderdag in Op1: Angela de Jong over de Gouden Televizier-Ring-genomineerden

Donderdag in Op1: Angela de Jong over de Gouden Televizier-Ring-genomineerden
Dit zijn de gasten van donderdag 23 september

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 23 september

  • Over een klein maandje is het weer zover: het Gouden Televizier-Ring Gala. Welk programma volgt Over Mijn Lijk op als het beste programma van het jaar? Vanavond weten we welke drie programma’s zijn genomineerd. Wie maakt de grootste kans? Dat bespreken we vanavond met de bekendste tv-recensent van Nederland: Angela de Jong.

  • Verpleegkundigen, schoonmakers, vuilnismannen en taxichauffeurs. Tijdens de coronacrisis merkten we hoe belangrijk ze zijn, maar dat zien zij nog lang niet altijd terug op hun salarisstrook. Applaudisseren is niet voldoende, vindt Ron Meyer, oud-fractievoorzitter van de SP. Daarom organiseert hij op 25 september de Dag van de Onmisbaren en wil hij een standbeeld voor deze mensen. Vanavond bij Op1 vertelt hij alles over de steunactie en neemt hij schoonmaakster Khadija Hyati en vuilnisman Marco Groenewoud mee.

  • In oktober vieren we zeventig jaar televisie in Nederland. Directeur van Beeld en Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer duikt daarom een aantal weken lang bij Op1 in het rijke archief der Nederlandse omroepen. Vanavond laat hij zien dat het straatinterview al decennia lang hét middel is om te weten hoe de gemiddelde Nederlander denkt over maatschappelijke ontwikkelingen.

  • Het is de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer. Parlementair verslaggevers Marieke Smits en Thomas van Groningen zijn de hele dag aanwezig in Den Haag en zien demissionair premier Rutte de ene na de andere persoonlijke aanval pareren. Ook voormalig hoofdredacteur van de Telegraaf Sjuul Paradijs volgde het debat op de voet en geeft vanavond bij Op1 zijn ongezouten mening.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Angela de Jong over de Gouden Televizier-Ring-genomineerden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV