Donderdag bij Jinek: Kees van der Spek en Tom van 't Einde over vermissing Gabby Petito

Donderdag bij Jinek: Kees van der Spek en Tom van 't Einde over vermissing Gabby Petito
De gasten van donderdag 23 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van donderdag 23 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van donderdag 23 september

  • Het houdt de VS al dagen in zijn greep: de vermissing van influencer Gabby Petito. Zondag is haar lichaam gevonden. Aan tafel Kees van der Spek en Tom van 't Einde om te vertellen over de oorzaak van de moord en waarom juist deze zaak zoveel aandacht krijgt.
  • Waylon is terug! De afgelopen anderhalf jaar trok hij zich terug en liet zich amper zien. Nu gooit hij het roer om en heeft een Nederlands album gemaakt. Vanavond speelt hij zijn eerste Nederlandstalige single.
  • Op dag twee van de Algemene Politieke Beschouwingen is het aan Mark Rutte om de kritische kamer te woord te staan. We bespreken het belangrijkste debat van het jaar met Floor Bremer, Roderik van Grieken en Wouter de Winther.
  • Mocro Maffia is de daverende verrassing bij de nominaties voor de Televizier. Vanavond zijn Achmed Akkabi en Nasrdin Dchar te gast.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag bij Jinek: Kees van der Spek en Tom van 't Einde over vermissing Gabby Petito of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV