Succesvol boek Vals krijgt verfilming

Succesvol boek Vals krijgt verfilming
Abbey Hoes en Holly Mae Brood in de hoofdrol

Nieuws

Het succesvolle boek Vals van schrijfster Mel Wallis de Vries wordt verfilmd. Het boek, een thriller over een meidenweekend in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen, won vijf keer de prijs voor beste jeugdboek van het jaar.

De thriller Vals gaat over een meidengroep die een weekendje weg gaan naar een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wanneer blijkt dat de vier vriendinnen eigenlijk niet alles van elkaar weten, worden de verhoudingen op scherp gezet. Het is dan ook maar afwachten hoeveel valsheid de vriendschap van de meiden kan verdragen.

Boek: Vals

Hoofdrollen in de film worden gespeeld door Olivia Lonsdale, Abbey Hoes, Holly Mae Brood en Thijs Boermans. Ook Romy Gevers, Niek Roozen en Shahine El Hamus hebben een rol te pakken. Dat maakten producenten Phanta Film en Goldman Film maandag bekend.

De opnames van Vals gaan deze week van start. De film wordt geregisseerd door Dennis Bots, die onder meer films als Achtstegroepers huilen niet en Oorlogsgeheimen maakte.

Vals is vanaf november 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen. Meer nieuws over de film, zoals trailers en de officiële releasedatum lees je op Gids.tv.

Tags: brood, film, wallis, thriller, vriendschap, hoes, oorlogsgeheimen, opnames, meiden, bots, start, boek, abbey hoes, verdragen, holly mae brood, ardennen, vriendinnen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »