Liveshow De muziek gaat door met aandacht voor Parkinson zondag te zien op SBS6

Liveshow De muziek gaat door met aandacht voor Parkinson zondag te zien op SBS6
Met Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid

Kijktip :

SBS6 zendt op zondagmiddag 26 september de eenmalige liveshow De muziek gaat door uit, waarin aandacht wordt gevraagd voor de ziekte van Parkinson. Hoofdgasten zijn Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid, die een muzikaal eerbetoon krijgen.

De muziek gaat door gemist? Kijk de hele liveshow terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Gevierde zangers
Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid zijn twee van de meest gevierde Nederlandse zangers van de afgelopen zestig jaar, maar bij allebei is inmiddels de ziekte van Parkinson vastgesteld. Het heeft hun leven radicaal veranderd. In De muziek gaat door gaat het over de impact van Parkinson, de kracht van muziek en waarom we juist nu alles op alles moeten zetten om de snelst groeiende hersenziekte ter wereld te stoppen.

Hotel Arena
Deze eenmalige liveshow wordt gepresenteerd door Jeroen van der Boom en komt vanuit Hotel Arena in Amsterdam. Daar zal Van der Boom zijn hoofdgasten verrassen met een aantal muzikale optredens van speciale gasten. Ook andere mensen komen in de uitzending aan het woord over de impact die de ziekte op hun leven heeft. Wetenschappers en onderzoekers laten zien wat de oorzaken van de ziekte zijn en waar we nu staan.

De liveshow De muziek gaat door is zondag 26 september om 16.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de special De muziek gaat door terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Liveshow De muziek gaat door met aandacht voor Parkinson zondag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV