Familie Pos krijgt eigen programma

Familie Pos krijgt eigen programma
Rondreizen in Vamos met de familie Pos

Nieuws

Familie Pos uit het programma Helemaal het Einde komt weer terug op de buis. De familie krijgt namelijk een eigen programma, genaamd Vamos met de familie Pos.

In het nieuwe programma volgt de kijker de familie tijdens een rondreis door Zuid-Amerika. Volgens vader Stephan is de familie al een tijdje van plan om een roadtrip te maken. Stephan stelde RTL op de hoogte van de vakantieplannen, waarop de zender liet weten het leuk te vinden om er een programma van te maken.

De familie Pos werd bekend door het programma Helemaal het einde. Daarin werden drie gezinnen gevolgd die naar Chili emigreerden. 'De Posjes' produceren op hun nieuwe land zelf wijn, genaamd 'posecco'. De zonen van het gezin zijn nu drie maanden vrij, waardoor het gezin eindelijk kan starten met hun rondreis.

Vamos met de familie Pos is vanaf woensdag 2 mei om 21.30 uur te zien op RTL 4. Meer nieuws over het nieuwe programma lees je op Gids.tv.

Tags: chili, amerika, zuid amerika, gezin, rondreis, wijn, zender, kijker, rtl, vader, grappen, familie, helemaal het einde!, roadtrip

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »