Misdaadserie Whitstable Pearl vanaf maandag te zien op BBC First

Misdaadserie Whitstable Pearl vanaf maandag te zien op BBC First
Restauranteigenares begint detectivebureau

Kijktip :

Vanaf maandag 27 september zendt BBC First, de Britse seriezender met Nederlandse ondertiteling, de misdaadserie Whitstable Pearl uit. Hierin is te zien hoe Pearl, een restauranteigenares in het pittoreske kustplaatsje Whitstable, een detectivebureau begint.

Politieopleiding
De alleenstaande moeder Pearl heeft in een vorig leven de politieopleiding gedaan, waar ze nu haar zoon volwassen is wel eens wat mee wil doen. Ze vervult haar langgekoesterde droom van een eigen, plaatselijk detectivebureau, dat ze vanuit haar restaurant in Whitstable runt. Maar zullen de klanten haar ook in vertrouwen nemen?

Uiteenlopende zaken
Al snel blijkt dat de inwoners van Whitstable Pearl door haar zorgzame aard al snel weten te vinden voor de meest uiteenlopende zaken. Maar wanneer haar goede vriend Vinnie onder verdachte omstandigheden overlijdt, komt Pearl in conflict met de chagrijnige en norse nieuwe politie-inspecteur Mike McGuire.

De nieuwe misdaadserie Whitstable Pearl is vanaf maandag 27 september wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Misdaadserie Whitstable Pearl vanaf maandag te zien op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV