Vrijdag in Jinek: Nikkie de Jager over haar gesprek bij Verenigde Naties

Vrijdag in Jinek: Nikkie de Jager over haar gesprek bij Verenigde Naties
De gasten van vrijdag 24 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van donderdag 23 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van donderdag 23 september

  • Onlangs werd hij bekroond tot beste burgemeester ter wereld: Ahmed Aboutaleb. De stichting City Mayors Foundation noemt hem een van de meest gerespecteerde burgemeesters van Europa. Maar ondertussen kampt hij nog altijd met een hardnekkig probleem: zijn stad Rotterdam is de spil in de internationale drugshandel. Vanavond schuift hij aan en reageert hij op het extra geld dat Den Haag uittrekt voor de bestrijding van de zware drugscriminaliteit.
  • Nikkie de Jager, onder haar miljoenen volgers bekend als NikkieTutorials, stond afgelopen maandag nog te schitteren in New York op het Met gala, ontving een nominatie voor de Televizier-ster-presentatrice, lanceerde haar eigen make-up lijn en is vers van de pers geland van haar gesprek met de Verenigde Naties over discriminatie en genderongelijkheid. Vanavond schuift ze aan!
  • Morgen verdwijnt de anderhalve meter-regel en zetten we een stapje terug naar normaal. Wat betekent dit voor onze samenleving? We bespreken het met Hans Klok, DJ Nicky Romero en etiquette-deskundige Anne-Marie van Leggelo. En rapper Poke heeft een nieuwe versie van zijn hit ‘Anderhalf’.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Nikkie de Jager over haar gesprek bij Verenigde Naties of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV