Willem II - PSV live op tv

Willem II - PSV live op tv
Wedstrijd in de zevende speelronde

Sport :

Op zaterdag 25 september spelen PSV en Willem II in de zevende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Willem II - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De Eindhovenaren zijn uitstekend gestart aan de competitie, maar lopen de laatste tijd toch tegen wat grenzen aan. Na Go Ahead staat nu angstgegner Willem II voor de deur: in 2019 nog wonnen de Tilburgers thuis.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Willem II - PSV is zaterdag 25 september om 16.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Willem II - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV