Ajax - FC Groningen live op tv

Ajax - FC Groningen live op tv
Wedstrijd in de zevende speelronde

Sport :

Op zaterdag 25 september spelen Ajax en FC Groningen in de zevende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - FC Groningen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers staan bovenaan in de vaderlandse competitie en blijven met grote cijfers winnen van hun tegenstanders. Eerder dit jaar wonnen de Amsterdammers met 3-1 in eigen huis. In Groningen was dat een ander verhaal...

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.35 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Ajax - FC Groningen is zaterdag 25 september om 18.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ajax - FC Groningen live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV