Vanavond op tv: Oh Wat Een Jaar terug naar 1997, thrillerfilm The Sixth Sense

Vanavond op tv: Oh Wat Een Jaar terug naar 1997, thrillerfilm The Sixth Sense
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 25 september

Kijktip :

Vanavond gaan we terug naar het jaar 1997 met Oh Wat Een Jaar! op RTL4. Blijf je liever in het heden dan zijn daar de mannen van StukTV met een nieuwe aflevering van Jachtseizoen met dit keer Bram Krikke en Herman den Blijker in de hoofdrol. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 25 september

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Junior Songfestival (nationale finale)

NPO 3
19:20 uur

De live-uitzending van de finale van het Junior Songfestival wordt vanuit RTM in Rotterdam, gepresenteerd door Romy Monteiro en Buddy Vedder. Met finalisten Melody, Priscilla, Ayana en de groep SH!NE kunnen we genieten van diverse optredens. Zij gaan de vakjury, kinderjury en kijkers thuis ervan te overtuigen dat zij ons land moeten vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Parijs op 19 december.


Thrillerfilm: The Sixth Sense

Veronica
20:00 uur

Op Veronica is vanavond de thrillerfilm The Sixth Sense te zien. De achtjarige Cole Sear heeft een duister geheim: hij ziet geesten. Te bang en in de war door deze bezoekjes van de doden met onopgeloste problemen, vertelt hij niemand zijn geheim, behalve dr. Malcolm Crowe. Terwijl dr. Crowe de oorzaak probeert te vinden van Cole's bovennatuurlijke gave, zijn de gevolgen een schok voor zowel de therapeut en de cliënt die hen de ogen opent voor een droevige en onverklaarbare situatie.


Oh, Wat Een Jaar!: terug naar 1997

RTL 4
20:00 uur

Deze week gaat Oh, Wat Een Jaar! terug naar het jaar 1997, het jaar van de Elfstedentocht en het overlijden van de Britse prinses Diana. Zangeres Samantha Steenwijk en actrice Tina de Bruin worden getest op hun kennis van dat jaar. De twee worden bijgestaan door teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard. Chantal Janzen presenteert de retroquiz.


Het Jachtseizoen: Bram Krikke & Herman den Blijker

SBS 6
20:30 uur

Deze week proberen chef-kok Herman den Blijker en radio-dj Bram Krikke uit de handen van de mannen van StukTV te blijven in Het Jachtseizoen. Elke tien minuten krijgen Giel, Thomas en Stefan de exacte locatie van het BN'er-duo door. Ze reizen er in hun bus achteraan en krijgen vier uur de tijd om de ontsnapte BN'ers te pakken te krijgen. In het laatste uur komen de locatie-updates zelfs elke vijf minuten.


In de voetsporen van de Wederopbouw: Marshallplan

NPO 2
20:30 uur

In dit programma kijkt presentator Philip Freriks terug op de periode na de bevrijding van Nederland. Deze week staat het Marshallplan om Europese landen na de Tweede Wereldoorlog te helpen centraal. Er wordt een plan in Washington voorbereid om Europa er weer bovenop te helpen: het Marshallplan. De voorwaarde voor de hulp: Europa moet een gezamenlijk plan indienen.


The Wheel: o.a. Patty Brard & Roy Donders

SBS 6
21:30 uur

Rob Kemps ontvangt een nieuwe groep BN'ers die de kandidaten van The Wheel van deze week gaan helpen op weg naar - hopelijk voor hen - een mooi bedrag. Deze week zijn Nick Schilder, Dennis van der Geest, Patty Brard, Catherine Keyl, Roy Donders, Josje Huisman en Charlotte Nijs in de studio.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Oh Wat Een Jaar terug naar 1997, thrillerfilm The Sixth Sense of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV