Zondag in Humberto: Dafne Schippers over haar Olympische Spelen en meer

Zondag in Humberto: Dafne Schippers over haar Olympische Spelen en meer
Dit zijn de gasten van zondag 26 september

Kijktip :

Het is één van de meest besproken podcasts van deze week: de Tumor Tapes van Lex Uiting en zijn vrouw Susan. Verder: Dafne Schippers over haar Spelen en Ronnie Flex over zijn documentaire.

De tekst gaat verder onder deze video's

Dit zijn de gasten van Humberto - zondag 26 september

 • Presentator
  Lex Uiting en zijn vriendin Susan Oostdam maakten de indrukwekkende podcast De Tumor Tapes. Een rauw en eerlijk verhaal over hun gevecht tegen de baarmoederhalskanker van Susan.
 • De Olympische Spelen waren teleurstellend voor atlete Dafne Schippers. Hoe ziet de toekomst eruit voor deze talentvolle sprintster?
 • Een kijkje in het dagelijks leven van rapper Ronnie Flex: een andere kant wordt zichtbaar. Komende week verschijnt Ronnie: Voor Altijd Samen, een achtdelige documentaireserie.
 • Demissionair staatssecretaris Mona Keijzer is ontslagen wegens haar kritiek op de coronapas.Elodie Verweij praat ons bij.
 • Hoe is het eerste weekend zonder 1,5 meter in de horeca verlopen? Robèr Willemsen van Koninklijke Horeca Nederland en cafe-eigenaar
  Johan de Vos reageren
 • De Grand Prix van vandaag was bizar. Voormalig autocoureur
  Robert Doornbos schuift weer aan.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Humberto: Dafne Schippers over haar Olympische Spelen en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV