Recensie: The Starling is slechte film met overdreven drama en slechte grappen

Recensie: The Starling is slechte film met overdreven drama en slechte grappen
Met Melissa McCarthy

Film :

Vanaf 24 september staat The Starling op Netflix. Een film van de maker van verrassing Hidden Figures, met hit-or-miss acteur Melissa McCarthy in de hoofdrol. Wat gaat dat ons brengen? Lees hier de recensie van The Starling.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Territoriale vogel
Na een verlies te hebben geleden, biedt de strijd van een vrouw met een territoriale vogel over de heerschappij van haar tuin een onwaarschijnlijke weg naar verdriet en het vinden van de moed om haar relatie met haar man te helen.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★½
Je verwacht toch een goede film bij het zien van de namen op het formulier, maar uiteindelijk krijg je weinig. De komische noot valt volledig plat en het overdreven drama voelt niet als noodzakelijk drama, waardoor het vreselijk ongemakkelijk kijken is. Al met al blijf met letterlijk niets zitten, heb je niets opgestoken en heb je eigenlijk naar niets zitten kijken. Toch jammer, aangezien het onderwerp opnieuw potentie had. 1,5 ster.

Cast
Naast Melissa McCarthy (Bridesmaids) en Chris O'Dowd (Molly's Game) spelen ook Kevin Kline (Wild Wild West) en Timothy Olyphant (Snowden) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Theodore Melfi (Hidden Figures).

Vanaf 26 september 2021 is The Starling te kijken op Netflix. Genre: Drama, Komedie. Tijdsduur: 103 minuten. IMDb-score: 6,2.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV