Ajax - Besiktas live op tv (Champions League)

Ajax - Besiktas live op tv (Champions League)
Kunnen Amsterdammers opnieuw winnen?

Sport :

Ajax is de laatste weken in topvorm en hoopt die ook tegen Besiktas te etaleren. De Amsterdammers nemen het dinsdag tegen de kampioen van Turkije op in de groepsfase van de Champions League. De wedstrijd is om 18.45 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Besiktas

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

IJzersterk begin
Ajax is ijzersterk begonnen aan het Champions League-seizoen. Twee weken geleden wonnen de Amsterdammers de op papier lastige uitwedstrijd tegen Sporting Portugal met maar liefst 1-5. Vooral Antony en Sébastien Haller, die vier keer scoorde, waren erg belangrijk. Kunnen zij dinsdag opnieuw toeslaan tegen Besiktas en Ajax op zes punten brengen?

Blessures
Davy Klaassen is weer terug bij de Amsterdammers, die over een vrijwel fitte selectie beschikken. Dat lijkt bij Besiktas wel anders te zijn; zij misten afgelopen weekend maar liefst acht spelers door blessures. Dit kan echter ook tactiek zijn - wellicht staan een aantal van hen dinsdag alsnog aan de aftrap. De Turken zijn de punten in ieder geval hard nodig na een 1-2 nederlaag tegen Borussia Dortmund in de eerste wedstrijd.

De wedstrijd Ajax - Besiktas is dinsdag 28 september om 18.45 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 18.00 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Besiktas live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV