Actrice Monic Hendrickx dinsdag 28 september te gast in College Tour

Actrice Monic Hendrickx dinsdag 28 september te gast in College Tour
In gesprek met Twan Huys en studenten

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van College Tour, dinsdag 28 september te zien op NPO 2, is de veelgeprezen actrice Monic Hendrickx te gast. Zij beantwoordt de vragen van een zaal vol studenten en presentator Twan Huys.

College Tour gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Penoza
Monic Hendrickx is al sinds de jaren negentig actief in het Nederlandse film- en tv-landschap. Haar bekendste rol is wellicht die van de koele Amsterdamse misdaadbaas Carmen van Walraven in de hitserie Penoza. Daarnaast was ze te zien in films als Zus & zo (2002), Radeloos (2008) en Het bombardement (2012). In totaal won Hendrickx maar liefst vier Gouden Kalveren.

Toneelacademie
Hendrickx studeerde aan de toneelacademie in Eindhoven en debuteerde in 1998 in de film De Poolse Bruid, waarvoor ze meteen haar eerste Gouden Kalf won. Sindsdien is ze niet meer weg te denken van het witte doek en het kleinere beeldscherm in de huiskamer. Zo was ze ook te zien in een serie als Deadline (2010). Onlangs schitterde ze nog in de Netflix-film Ferry, een spin-off van Undercover.

College Tour is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Actrice Monic Hendrickx dinsdag 28 september te gast in College Tour of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV