Dinsdag in Familie Gillis: massa is kassa: Peter wil videoclip opnemen

Dinsdag in Familie Gillis: massa is kassa: Peter wil videoclip opnemen
Promotie voor vakantieparken

Kijktip :

Dinsdag (28 september) kun je op SBS6 weer genieten van een nieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa. De elf vakantieparken van self-made miljonair Peter Gillis zitten stampvol, maar toch besluit hij iets te doen aan zijn eigen merchandising.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Videoclip
De kassa rinkelt lekker door als gevolg van de massale toestroom van vakantiegangers, en dus heeft de parkenmagnaat mooi tijd om wat aan zelfpromotie te doen. Hij wil graag zijn eigen zomerse videoclip voor bij het nummer van volkszanger Dave, maar helaas komt de regen met bakken uit de hemel. Het is een échte Hollandse zomer.

Radiosysteem
Terwijl Peter zich druk maakt om de videoclip, is ook zoonlief Ruud bezig met zijn eigen muzikale projectje. Volgens hem is het nogal stil in de toiletgebouwen als iemand lekker zijn rust pakt voor een grote boodschap, en dus knutselt hij een radiosysteem met rechtenvrije - gratis - muziek in elkaar. Papa ook weer blij.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Familie Gillis: massa is kassa: Peter wil videoclip opnemen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV