Jeuk seizoen 5 vanaf maart op tv

Jeuk seizoen 5 vanaf maart op tv
Comedyserie met Thomas Acda en Peter Heerschop

Nieuws :

Het nieuwe seizoen van Jeuk zal vanaf maart op televisie worden uitgezonden. Dat is twee maanden later dan gepland, maar om programmatechnische redenen is het vijfde seizoen uitgesteld.

In de comedyserie Jeuk spelen Thomas Acda en Peter Heerschop de hoofdrol. Ze spelen met veel improvisatie een uitvergrote versie van zichzelf. De cabaretiers behandelen in het nieuwe seizoen onder andere vreemdgaan op een kinderfeestje, collecteren tijdens een begrafenis en groot geschapen ex-vriendjes.

Peter Heerschop en Thomas Acda

De VARA noemt Jeuk "de meest schaamteloze én schaamtevolle comedy van Nederland". In het nieuwe seizoen zijn er bijrollen voor onder anderen Diederik Ebbinge, Simon Keizer en Kees Tol.

Dit vijfde seizoen van Jeuk is het laatste werk van regisseur Job Gosschalk. Begin november legde hij al zijn werkzaamheden neer vanwege klachten over seksuele intimidatie en machtsmisbruik. De serie Jeuk was grotendeels af toen Gosschalk zijn bekentenis deed. De laatste aflevering is gemaakt door Elzelien Peters, met wie Gosschalk de reeks regisseerde.

Jeuk is vanaf zondag 18 maart wekelijks om 22.35 uur te zien op NPO 3.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jeuk seizoen 5 vanaf maart op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier