Maandag in Op1: o.a. Xander van der Wulp over ontslag Mona Keijzer

Maandag in Op1: o.a. Xander van der Wulp over ontslag Mona Keijzer
De gasten van maandag 27 september

Kijktip :

Als je denkt dat de Haagse soap de afgelopen weken het hoogtepunt al bereikt had, dan heb je het mis. Ook afgelopen weekend ging het politieke geharrewar gewoon door. Zaterdag werd Mona Keijzer uit het kabinet gezet en zondag zette Sigrid Kaag een eerste stap in de richting van een formatiedoorbraak. Chris van Dam en Xander van der Wulp praten vanavond bij Op1 over de roerige Haagse weken.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 van maandag 27 september

  • Het succesvolle boek ‘Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht’ is nu ook te zien in het theater! Het nieuwe toneelstuk neemt je mee in de leefwereld van Christopher, een 15-jarige jongen die een vorm van autisme heeft. Hij houdt van wiskunde, lijstjes, patronen en vindt honden veel leuker dan mensen. Acteur Mattias van de Vijver kreeg tips van de autistische Jibbe Sassen om de rol van Christopher zo goed mogelijk te vertolken. Vanavond schuiven ze samen met Monique Nolte aan, die twee korte documentaires over het stuk maakte.
  • Na haar onmiddellijke ontslag als demissionair staatssecretaris na kritiek op de coronapas, maakte Mona Keijzer vandaag bekend haar Kamerzetel bij CDA op te geven en de politiek te verlaten. In hoeverre beïnvloedt deze affaire de voortgang van de vandaag voortgezette formatiegesprekken van Johan Remkes? En hoe zit het met de extra beveiliging van Mark Rutte na criminele dreiging? Bij Op1 wordt het besproken met politiek verslaggever Xander van der Wulp en voormalig CDA-Kamerlid Chris van Dam.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 27 september gepresenteerd door Nadia Moussaid en Hugo Logtenberg.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: o.a. Xander van der Wulp over ontslag Mona Keijzer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV