Maandag in Jinek: Daniel Craig over nieuwe James Bond-film

Maandag in Jinek: Daniel Craig over nieuwe James Bond-film
De gasten van maandag 27 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van maandag 27 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van maandag 27 september

  • Na een turbulent Haags weekend hebben de formerende partijen vandaag uren nodig om met Johan Remkes eruit te komen. Wordt het een minderheidskabinet of gaan we verder met zes partijen? Wouter de Winther praat je bij in Jinek.
  • Het is dé film waar de hele wereld al anderhalf jaar naar uitkijkt: No Time to Die, de nieuwe James Bond. Aan tafel James Bond-fan Tijl Beckand én een exclusief Zoom-interview met Daniel Craig, die na 16 jaar afscheid neemt als James Bond.
  • Al 20 jaar zijn de Ashton Brothers een hit in binnen- en buitenland als varíété-spektakelgroep. Ze keren terug op het podium, maar ditmaal niet met zijn drieën…

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Daniel Craig over nieuwe James Bond-film of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV