Vanaf deze datum staat hitfilm Free Guy gratis op Disney Plus

Vanaf deze datum staat hitfilm Free Guy gratis op Disney Plus
Ryan Reynolds als Blue Shirt Guy

Kijktip :

Twee dagen voor de release komt Disney met een verrassende aankondiging: De succesvolle bioscoopfilm Free Guy is al op woensdag 29 september te zien op Disney Plus. Dit kan gratis als je een Disney+ abonnement hebt: je hoeft dus niets extra's af te tikken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Videospel
Het verhaal gaat over bankbediende Guy (Ryan Reynolds) die elke dag dezelfde routine volgt. Hij wordt wakker, gaat naar zijn werk, overleeft een bankoverval, speelt en verliest altijd een potje softbal en gaat nadien wat met zijn teamgenoten drinken voordat hij weer gaat slapen. Op een dag vindt hij echter een bijzondere bril. Eenmaal opgezet ontdekt hij dat hij in een wereldberoemd videospel zit.

Actrice Jodie Comer is 'Molotov Girl' in de film 'Free Guy'

45 dagen
Deze film luidt een nieuwe fase in de strategie van Disney in: vanaf nu is vrijwel elke film van de studio binnen 45 dagen te zien op streamingdienst Disney+. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is de volgende: deze is vanaf 12 november te zien.

Lees ook de bioscooprecensie van Free Guy.

Cast
Naast Ryan Reynolds (Deadpool) en Jodie Comer (The Last Duel) zijn ook Taika Waititi, Joe Keery en Aaron W. Reed in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Shawn Levy (Date Night).

Vanaf 29 september 2021 is de film Free Guy te zien te zien op Disney+. De film is nog steeds in een aantal bioscopen te zien. Genre: Komedie, Avontuur. Tijdsduur: 115 minuten. IMDb-score: 7,4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV