Undercover seizoen 3 staat vanaf deze datum op Netflix

Undercover seizoen 3 staat vanaf deze datum op Netflix
Met Frank Lammers, Elise Schaap en Tom Waes

Kijktip :

Het splinternieuwe derde seizoen van de populaire Nederlandstalige Netflix-serie Undercover is vanaf 21 november te zien bij de streamingdienst met de rode N. Acteurs Frank Lammers, Elise Schaap en Tom Waes keren terug in het derde seizoen van de misdaadserie, maar er duiken ook nieuwe gezichten op.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Serkan en Leyla Bulut
Het nieuwe seizoen draait wederom om Ferry Bouman en undercoveragent Bob, maar introduceert ook een nieuw stel, gespeeld door Murat Seven en Nazmiye Oral. Bouman komt de gevangenis uit en ontdekt dat Serkan en Leyla het nu voor het zeggen hebben in de duistere xtc-wereld.

Lees hier onze serierecensies van Undercover seizoen 1 en de recensie van seizoen 2.

Cast
Naast Frank Lammers, Elise Schaap en Tom Waes zijn onder anderen nieuwkomers Nazmiye Oral (Moordvrouw), Murat Seven (Love Me) en Yannick van de Velde (Rundfunk) te zien in het derde seizoen van Undercover.

Op 21 november 2021 zal de eerste (van in totaal acht afleveringen) van Undercover seizoen 3 op Netflix verschijnen. Vanaf dat moment wordt er iedere zondag een nieuwe aflevering toegevoegd.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover seizoen 3 staat vanaf deze datum op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV