Vanavond op tv: Ajax - Besiktas (Champions League), docu 30 en nooit meer werken

Vanavond op tv: Ajax - Besiktas (Champions League), docu 30 en nooit meer werken
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 28 september

Kijktip :

Vanavond speelt Ajax de tweede wedstrijd van dit Champions League-seizoen, in de eigen Johan Cruijff Arena tegen Besiktas. Verder onder meer de documentaire 30 en nooit meer werken. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 28 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Ajax - Besiktas

RTL 7
18:45 uur

Vanaf 18:00 uur de voorbeschouwing en om 18:45 uur live verslag van Ajax - Besiktas in de Champions League-groepsfase. Het is de tweede speelronde. In Groep C won Ajax op bezoek bij Sporting Lissabon met 5-1. Besiktas verloor thuis met 2-1 van Borussia Dortmund. Omdat RTL 7 slechts één duel per avond mag uitzenden, is tussen de nabeschouwing van Ajax - Besiktas en de samenvattingen om 23:45 uur de Bondfilm Never Say Never Again te zien.


College Tour: Monic Hendrickx

NPO 2
20:30 uur

Actrice Monic Hendrickx is te gast in College Tour, waar ze vragen van studenten en Twan Huys krijgt. Monic Hendrickx wist maar liefst vier Gouden Kalveren te veroveren. Ze is vooral bekend als Amsterdamse misdaadbaas Carmen van Walraven in de hitserie Penoza. Hendrickx studeerde aan de toneelacademie in Eindhoven en debuteerde in 1998 in De Poolse Bruid. In de jaren erna is ze niet meer van het witte doek weg te denken.


Familie Gillis: massa is kassa: videoclip

SBS 6
20:30 uur

De elf vakantieparken van Peter Gillis zitten rammend vol en de kassa rinkelt dan ook lekker door. Geeft de bescheiden parkenmagnaat mooi de tijd om eens te werken aan zijn eigen merchandising, zoals te zien is in deze aflevering van Familie Gillis: massa is kassa. Peter wil zijn eigen zomerse clip voor bij het nummer van volkszanger Dave. Helaas komt de regen met bakken uit de hemel.


Thrillerfilm: The Accountant

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de uitstekende thriller The Accountant te zien. Christian Wolff is een wiskundig genie en altijd beter geweest met cijfers dan met mensen. Hij werkt met zijn specialistische kennis voor de grootste malafide organisaties van de wereld teneinde hun cijfers te manipuleren. Wanneer de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën hem wat te dichtbij komt, neemt hij te werken bij een robotfirma als afleiding. Maar ook hier blijkt niet alles pluis en al snel begint het aantal doden op te lopen.


Docu: 30 en nooit meer werken

NPO 3
21:20 uur

Op je dertigste met pensioen, wishful thinking of goed mogelijk? In de documentaire 30 en nooit meer werken onderzoeken we de FIRE-beweging, een levensfilosofie die als doel heeft zo vroeg mogelijk financieel onafhankelijk te worden en daardoor soms al decennia eerder met pensioen te kunnen. In Amerika gaat het als een lopend vuurtje en ook in Nederland raken steeds meer jongeren in de ban ervan.


Docu: Gij zult niet doden - Treinkaping De Punt

NPO 2
22:40 uur

Nabestaanden van de Molukse kapers die omkwamen bij de bevrijding van de trein in 1977 klagen de Nederlandse Staat aan voor het executeren van ongewapende gijzelnemers. Wat gebeurde er tijdens de gewelddadige bevrijdingsactie? Vijf jaar lang volgde regisseur Koert Davidse advocate Liesbeth Zegveld voor de docu Gij zult niet doden. Zij stond de nabestaanden van de Molukse treinkapers bij in een zaak tegen de Nederlandse Staat.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Ajax - Besiktas (Champions League), docu 30 en nooit meer werken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV