Woensdag 29 september in Boerderij van Dorst: Frans Bauer en Ronnie Flex

Woensdag 29 september in Boerderij van Dorst: Frans Bauer en Ronnie Flex
Zeer verschillende artiesten op bezoek bij Raven

Kijktip :

Woensdagavond (29 september) is er weer een nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst te zien op NPO 3. Deze week zijn er twee zeer verschillende zangers te gast op de boerderij van Raven van Dorst: Frans Bauer en Ronnie Flex.

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kampvuur
Zijn er zangers in Nederland die meer van elkaar kunnen verschillen? Frans Bauer maakt al jaren furore met oorwurmen als 'De regenboog' en 'Heb je even voor mij', terwijl Ronnie Flex vooral het jonge publiek aanspreekt met zijn hiphop. Deze week zijn ze samen op bezoek bij de zelfvoorzienende boerderij van Raven van Dorst, waar ze onder meer een kampvuur maken.

Vijver
Er is echter nog veel meer werk te verzetten op de boerderij om Ravens droom om zelfvoorzienend te zijn te realiseren. Frans en Ronnie graven samen met Raven een vijver, kopen hier planten en vissen voor, maar ze planten ook hop - misschien wel om ooit bier mee te brouwen. Ondertussen is er ook ruimte voor intieme en persoonlijke gesprekken.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag 29 september in Boerderij van Dorst: Frans Bauer en Ronnie Flex of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV