Benfica - FC Barcelona live op tv (Champions League)

Benfica - FC Barcelona live op tv (Champions League)
Nederlandse enclave op bezoek in Portugal

Sport :

Het is meteen alle hens aan dek voor FC Barcelona in de Champions League na de 0-3 nederlaag in de eerste wedstrijd tegen Bayern München. Het tweede duel, tegen Benfica, is woensdag 29 september om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Golf.

Samenvatting en hoogtepunten Benfica - FC Barcelona

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nederlanders
FC Barcelona is de laatste tijd een ware Nederlandse enclave geworden. Niet alleen staat Ronald Koeman er als trainer aan het roer, hij heeft ook de Oranje-spelers Memphis Depay, Frenkie de Jong en Luuk de Jong tot zijn beschikking. Daarnaast speelt ook de in Nederland opgegroeide en Nederlands sprekende Sergiño Dest bij Barcelona.

PSV
Het is dus een belangrijke wedstrijd voor Koeman en co, vooral omdat de oefenmeester onder grote druk staat. Tegen Benfica liggen er zeker kansen; zij moesten eerst de voorrondes doorkomen om het hoofdtoernooi te bereiken. In de play-offs rekenden de Portugezen af met PSV. De eerste groepswedstrijd van Benfica tegen Dinamo Kiev eindigde in 0-0.

De wedstrijd Benfica - FC Barcelona is woensdag 29 september om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Golf. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Benfica - FC Barcelona live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV