Dinsdag in Jinek: o.a. Tim Akkerman over impact invoering coronapas

Dinsdag in Jinek: o.a. Tim Akkerman over impact invoering coronapas
De gasten van dinsdag 28 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van dinsdag 28 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van dinsdag 28 september

  • Het is inmiddels dé splijtzwam in tal van vriendengroepen en families: de coronatoegangspas. Verschillende artiesten hebben hun tournees afgeblazen en het controleren van de CoronaCheck-app blijkt voor sommige restaurants echt een brug te ver. We praten erover verder met jurist en filosoof Raisa Blommesteijn, cabaretière Sanne Wallis de Vries en artiest Tim Akkerman.
  • Als een van de weinige vrouwen weet Merel van Vroonhoven de absolute top van de bestuurskamer te bereiken. Maar dan besluit ze het roer radicaal om te gooien: ze wordt juf in het speciaal onderwijs. Over deze opvallende carrièrestap schreef ze een boek.
  • Popster Britney Spears staat al 13 jaar onder curatele maar daar lijkt langzamerhand verandering in te komen. Morgen staat een hoorzitting op het programma die haar lot verder kan bepalen. Presentator Roos Moggré en strafrechtadvocaat Meike Lubbers zijn gefascineerd door de zaak en blikken vooruit.
  • De stadionspeakers van Ajax, Heerenveen en Almere City hebben na anderhalf jaar eindelijk weer toeschouwers. Hoe zwepen zij het publiek op? Vanavond vertellen Rob van Rossem, Tim de Vries en Jouke de Vries over hun vak!

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: o.a. Tim Akkerman over impact invoering coronapas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV