Vanavond op tv: Frans Bauer in Boerderij van Dorst, Benfica - FC Barcelona en meer

Vanavond op tv: Frans Bauer in Boerderij van Dorst, Benfica - FC Barcelona en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 29 september

Kijktip :

Vanavond is er opnieuw een aflevering van Boerderij van Dorst te zien op NPO 3. Deze week zijn Frans Bauer en Ronnie Flex te gast. Verder onder meer de Champions League-wedstrijd Benfica - FC Barcelona op RTL 7. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 29 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Boerderij van Dorst: Frans Bauer en Ronnie Flex

NPO 3
20:25 uur

In deze aflevering van Boerderij van Dorst zijn zanger Frans Bauer en rapper Ronnie Flex te gast op de boerderij van Raven van Dorst. Frans en Ronnie helpen bij het realiseren van Ravens droom: een zelfvoorzienende boerderij. Ze graven een vijver, kopen hier planten en vissen voor, ze maken een kampvuur en ze planten hop.


Five Days Inside: Villa Expertcare

RTL 5
20:30 uur

Natasja Froger kijkt in deze aflevering van Five Days Inside rond in Villa Expertcare, een huis voor chronisch en ernstig zieke kinderen. De kinderen, die soms 24 uur per dag intensieve zorg nodig hebben, komen logeren of wonen er permanent. Natasja praat met medewerkers, ouders én de kinderen. In dit huis wordt ook terminale zorg geboden voor kindjes en dat maakt veel indruk op Natasja.


Live: Benfica - FC Barcelona (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Benfica - FC Barcelona in de Champions League. Het is de tweede speelronde in Groep E. Het Barcelona van trainer Ronald Koeman en de Nederlanders Memphis, Luuk de Jong en Frenkie de Jong verloor de eerste wedstrijd thuis met 3-0 van Bayern München. Benfica schakelde in de voorrondes PSV uit en begon de groepsfase met een 0-0 op bezoek bij Dinamo Kiev.


Restaurant Misverstand: bakfiets-lunch

SBS 6
21:30 uur

In de vijfde week van Restaurant Misverstand introduceert Ron Blaauw een nieuw gerecht op het menu, en dat terwijl sommige medewerkers de vaste kaart nog steeds niet van buiten kennen. Het verkopen van de 'special of the day' verloopt dan ook vrij moeizaam. Johnny de Mol en keukenprins Wim gaan lunchboxen leveren per bakfiets. José beleeft de tijd van haar leven. En er komen een paar nieuwsgierige BN'ers op bezoek, waaronder Johnny's moeder, Willeke Alberti.


Docu: De Dick Maas methode

NPO 2
23:05 uur

De documentaire De Dick Maas methode biedt een vermakelijk overzicht van de onstuimige carrière van een van Nederlands succesvolste regisseurs: Dick Maas. Het draaien op een filmset vindt regisseur Dick Maas een tijdrovende onderbreking van het echte werk: het bedenken van een prikkelend basisidee, spectaculaire actiescènes, spannende muziek en een flitsende montage. Maas houdt het graag allemaal in eigen hand. Het leidt tot kaskrakers als De Lift en Flodder.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Frans Bauer in Boerderij van Dorst, Benfica - FC Barcelona en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV