Zoektocht naar nieuwe Topper in Topper Gezocht

Zoektocht naar nieuwe Topper in Topper Gezocht
Irene Moors presenteert talentenjacht

Nieuws

In de nieuwe talentenjacht Topper Gezocht gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar het talent dat tijdens 'Toppers in Concert 2018' mee zal zingen met De Toppers.

Irene Moors gaat de talentenjacht op SBS 6 presenteren. Tijdens vier auditierondes beslissen de zangers van De Toppers welke twaalf kandidaten doorgaan naar de halve finale. Als ze het niet eens worden, beslist het publiek.

'Toppers in Concert 2018' heeft als thema 'Pretty in Pink'

In de halve finale worden de kandidaten in drie groepen verdeeld en krijgen ze de opdracht om samen een medley te zingen. Hierna valt in elke groep één talent af en krijgen de twee overgebleven kandidaten uit elke groep de opdracht om een nummer met De Toppers te zingen. Per koppel gaat het beste talent door naar de finale.

De uiteindelijke winnaar staat op 25, 26 en 27 mei met De Toppers op het podium én mag samen met hen een medley zingen. Wie kiezen René, Gerard, Jeroen en Jan als Topper en wie gaat er dus dit voorjaar drie avonden voor 65.000 man publiek optreden?

Topper Gezocht is vanaf zaterdag 17 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Tags: talent, concert, gerard joling, finale, jan smit, winnaar, sbs, talentenjacht, podium, irene moors, optreden, toppers, jeroen van der boom, rene froger, sbs 6, medley

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »