Woensdag bij Khalid & Sophie: Danny Ghosen over huiselijk geweld bij jongeren

Woensdag bij Khalid & Sophie: Danny Ghosen over huiselijk geweld bij jongeren
De gasten van woensdag 29 september

Kijktip :

Khalid & Sophie is de nieuwe talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Khalid & Sophie.

Onderwerpen van woensdag 29 september

  • Deze week heeft het CBS schokkende cijfers gedeeld: 1 op de 5 jongeren is het slachtoffer van huiselijk geweld. Journalist en presentator Danny Ghosen is bij ons te gast en vanavond gaan we het gesprek aan met een dader.
  • Voor de directeur van het Rijksmuseum, Taco Dibbits, stond één schilderij al jarenlang bovenaan zijn verlanglijstje. En het is hem eindelijk gelukt: de Mona Lisa van de Lage Landen hangt in het Rijks. Vanavond vertelt hij hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen.
  • De beroemde Playboy-columniste Yvonne Kroonenberg verkocht in haar hoogtijdagen meer dan 300.000 exemplaren van haar boek 'Alles went behalve een vent'. Nu, ruim 30 jaar later, komt ze met een hernieuwde editie en schuift ze aan.
  • En er is muziek van Son Mieux! Vanavond speelt de band bij ons ‘Can't Get Enough’.

De Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Khalid & Sophie: Danny Ghosen over huiselijk geweld bij jongeren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV