Vanavond op tv: Sturm Graz - PSV en Feyenoord - Slavia Praag, coronagolf in Chateau Meiland

Vanavond op tv: Sturm Graz - PSV en Feyenoord - Slavia Praag, coronagolf in Chateau Meiland
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 30 september

Kijktip :

Na de mooie zege van Ajax op Besiktas, afgelopen dinsdag, is het vanavond de beurt aan de andere Nederlandse clubs om punten te sprokkelen. Onder meer PSV en Feyenoord komen in actie. En verder: een heuse coronagolf in Chateau Meiland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 30 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Sturm Graz - PSV (Europa League)

Veronica
18:00 uur

Voorbeschouwing en om 18:45 uur live verslag van Sturm Graz - PSV in de Europa League. Het is de tweede speelronde in de groepsfase van het tweede Europese toernooi. In Groep B begon PSV met een 2-2 gelijkspel tegen Real Sociedad. Sturm Graz uit Oostenrijk verloor met 1-0 bij Monaco. Voor PSV lijken de duels tegen Sturm Graz erg belangrijk. Het is de op papier zwakste club van de groep.


Zembla: macht van de supermarkt

NPO 2
20:30 uur

In het vierde en laatste deel van Zembla's serie over de uitgeputte bodem, onderzoekt het programma de rol en verantwoordelijkheid van de supermarkten. Ons eten is spotgoedkoop. Fijn voor de consument, maar betalen we wel een eerlijke prijs voor ons eten? Boeren verdienen nauwelijks nog aan de productie van voedsel. Ze zitten klem in een systeem van bodemprijzen en steeds hogere opbrengsten per hectare.


Chateau Meiland: kanoën en corona

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland: op vakantie in Curaçao gaat de familie Meiland op pad in een wiebelige kano en na afloop heerst er corona onder de Meilandjes. Het huwelijk tussen Martien er Erica komt wederom onder druk te staan als ze samen moeten peddelen. En als ze dat hebben overleefd, ontploft de oven in het vakantiehuisje. Toch lijkt de schade beperkt als ze terug in Nederland komen, maar dan blijft dat alle niet gevaccineerde gezinsleden corona hebben opgelopen.


Live: Feyenoord - Slavia Praag (Conference League)

Veronica
21:00 uur

Live verslag van Feyenoord - Slavia Praag in de UEFA Europa Conference League, gevolgd door vanaf 23:15 uur samenvattingen van AZ - Jablonec en Vitesse - Stade Rennes in dezelfde competitie. Feyenoord begon de groepsfase van de Conference League met een 0-0 in Israël bij Maccabi Haifa. Slavia Praag won met 3-1 van Union Berlin.


Nieuw: Salah

NPO 2
22:40 uur

Vanavond start de vierdelige documentaireserie Salah over Salah Abdeslam, ooit Europa's meest gezochte terrorist. Van het warme nest in de Brusselse wijk Molenbeek waarin hij opgroeide, tot aan zijn aandeel in de bloedige terreuraanslagen in Parijs op 13 november 2015. Documentairemaker Eric Goens toont de onderhuidse wereld waar jihadistenleiders betekenisloze kruimelcriminelen recruteren voor hun heilige oorlog.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Sturm Graz - PSV en Feyenoord - Slavia Praag, coronagolf in Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV